Business cases

Slapend rijk worden we het liefst allemaal. In één keer lukt dat meestal niet, maar een stap dichterbij komen onze klanten sowieso. Behalve WordPress websites, hebben we ook ervaring met webshops, e-mailings en het ontwikkelen van applicaties. Onze technisch programmeurs roepen het steevast: de kans dat je ons technisch verrast is klein. Hier vind je een greep uit onze gerealiseerde projecten, uitgewerkt in business cases.

 • Wij hebben een prachtige website neergezet in samenwerking met Sites51. Er is een mooie samenwerking ontstaan uit onze wensen en we hebben het als zeer prettig ervaren dat er serieus en realistisch werd meegedacht. Korte lijnen, duidelijk actieplan en zij hebben dit heel goed gemanaged. Uiteindelijk hebben we met veel geduld, creativiteit en professionaliteit een supergave website onlangs live gezet. En wat ook fijn is; ze blijven bereikbaar voor als er iets is.

  Annemarie de Wolf

  Biyond

 • Wat een betrokken en professioneel team om mee samen te werken. Ze leven zich in in jouw organisatie. Ze denken mee èn vooruit om zo een goede vertaalslag te maken tussen wat je wilt hebben en de technische realisatie daarvan. Zelfs bij grote en complexe processen behouden ze goed het overzicht om samen naar een goed eindproduct te werken!

  Machiel Zijderveld

  Family7

 • Sites51 werkt professioneel, effectief en klantgericht. Heb zelf een enorme hekel aan technisch gedoe en computers, maar elke meeting met hen ging ik met plezier naartoe omdat ze duidelijk kennis van zaken hebben en je ontzorgen. Ze denken mee in oplossingen en zorgen voor een veilige duurzame website waarmee je veel van je klanten kunt bereiken.

  Mirjam van der Vegt

  Mirjamvandervegt.nl

 • Wj hebben zeer goede ervaring met dit bedrijf en werken nu al jaren met ze samen. Ze hebben twee websites voor ons gebouwd en beheren die. Onlangs hebben ze beiden sites een make -over gegeven en denken daarbij erg goed mee wat nu slim is om te doen. Als we een vraag hebben reageren ze altijd zeer snel en doen er alles aan om ons snel en goed te helpen. Kortom zeer zeker aan te bevelen als je een betrouwbare fijne partner wil met veel verstand van zaken.

  Martine Tekelenburg

  Platform Water Vallei & Eem

 • Ik heb mijn website laten maken en ze onderhouden het. Ze denken goed mee, leveren kwaliteit en hebben uitstekende service. Zeer tevreden!

  Manuel de Graaf

  MonkeyXL

 • Meer nog dan ”klantvriendelijk” zijn de mensen van Sites51 gewoon oprecht vriendelijk. Ze gunnen je het beste en denken vanuit die houding met je mee. Heel bijzonder. Daarbij zijn ze ook nog eens snel en goed. Al jaren zeer tevreden met deze club!

  Koert Jansen

  Fair Factory Fund

 • Tijdens de voorbereidingen voor een nieuwe webshop werd er veel tijd uitgetrokken voor communicatie, tijdens de lancering hebben we persoonlijke begeleiding gekregen en ook in de opstart staat de helpdesk klaar voor alle vragen. Prettige, ontspannen sfeer en mooie, professionele afwerking van het product!

  Marieke Aarsman

  Fruit-bestellen.nl

 • We zijn zeer tevreden met de gemaakte website voor ons bedrijf. Arian is prettig in de omgang, reageert snel als er vragen zijn en zoekt mee naar oplossingen.

  Gerrit Bouw

  Bouwbulderweg.nl

 • Uitstekende communicatie, goed bereikbaar, heldere afspraken

  Marjan Martens

  Geers Makelaardij