Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, photo beauty, gravity forms, link naar Room Raccoon

Interesse gewekt?

The unspoiled Queen

Saba is diĆ© unieke plek waar je aan denkt als je het over een droomvakantie hebt. Het eiland in het Caribisch gebied wordt wel ‘The unspoiled queen’ genoemd. Het is kleinschalig, heeft maar 1800 inwoners en wordt niet massaal bezocht.

Voor het prachtig gelegen Queen’s hotel, bar & kitchen ontwikkelden wij een website die de sfeer van de accommodatie en de omgeving goed moeten weergeven.

Impressie

Als je een vakantie boekt, dan wil je een goede impressie van waar je terecht komt. Voor de website van Queen’s hebben we er voor gekozen om te werken met overwegend fotogebruik in combinatie met goede info in een diepere laag.

De 3 type suites van het hotel hebben een eigen overzicht met foto’s, omschrijving en specs. Net zoals de package deals die het hotel aanbiedt.

  • phone border
    queens-mobile
  • phone border
    queens-mobile
  • phone border
    queens-mobile

Reserveren

Het reserveringssysteem van Queen’s loopt via Room Raccoon, een overzichtelijke externe tool die de volledige flow van beschikbaarheid tot het betalen van de boeking voor zijn rekening neemt.

In WordPress is het ook mogelijk om een eigen reserveringssysteem te koppelen aan de website, waarbij alle betalingsmogelijkheden via een payment provider zoals Mollie verlopen.

queens-desktop2

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.