Jaar

2020

Bijzonderheden

Drupal website, CRM, Streaming video, On Demand, Login, Abonnementen

Interesse gewekt?

Family7

Family7 is een Nederlandse Christelijke tv-zender, opgericht in 2005. De website heeft in 2020 een volledige make-over gehad en biedt sindsdien uitgebreide streaming video, een klant portal, mogelijkheid tot online donaties, koppeling met het CRM, abonnementsbeheer en nog veel meer.

De tv-zender is afhankelijk van abonnementen en donaties, waardoor het wervende karakter een belangrijke plaats inneemt. Door gestroomlijnde processen is het eenvoudig om een abonnement af te sluiten of een donatie te doen.

Gestroomlijnde koppelingen

De website is gekoppeld aan een zogenaamde streaming server. De content die wordt aangeboden via de website is vaak te groot om via een normale website server aan te bieden en wordt razendsnel via een andere weg op het scherm getoverd. Ook het betalingsverkeer loopt via een externe partij (Buckaroo) en is weer gekoppeld aan de abonnementen- en ledenregistratie in het CRM.

  • phone border
    Family7-mobile-screen3
  • phone border
    Family7-mobile-screen1
  • phone border
    Family7-mobile-screen2

Features

De website van Family7 is een online media platform met streaming video, live tv-gids, online afhandeling van donaties en een koppeling met de ledenadministratie.

De projectteams van Sites51 en Family7 hebben gedurende een jaar nauw met elkaar samengewerkt om tot het eindresultaat te komen. Veel van wat is gerealiseerd speelt zich achter de schermen af: koppelingen met de streaming services, het inrichten en koppelen van het CRM, de migratie vanuit het oude ledenbestand naar de nieuwe situatie, technische inrichting van betalingsopties, enzovoort.

famil7-desktop2

Wat een betrokken en professioneel team om mee samen te werken. Ze leven zich in in jouw organisatie. Ze denken mee èn vooruit om zo een goede vertaalslag te maken tussen wat je wilt hebben en de technische realisatie daarvan. Zelfs bij grote en complexe processen behouden ze goed het overzicht om samen naar een goed eindproduct te werken!

Machiel Zuiderveld
Family7

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.