Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, landingpages

Interesse gewekt?

Natuurlijke website

In Nederland is er heel veel vastgelegd in regels. Zo ook voor alles wat te maken heeft met flora en fauna: van achtertuin tot uitgestrekte heide. Als we iets willen veranderen aan onze natuurlijke omgeving, dan is het verstandig om de specialisten in te schakelen van RI Buitenbouw in Nijkerk.

Met deze zonnige website gaat er een wereld voor je open. De ecologen van Ri-buitenbouw werken voor gemeenten en ontwikkelaars op het gebied van boomtechniek, landschappelijke inpassingen en de wet natuurbescherming.

ri-buitenbouw

Fotogebruik

Deze fraaie en doelgerichte WordPress website laat zien hoe belangrijk foto-gebruik is voor een pagina. De kleurrijke hoofdafbeelding zet de toon en alle kleuren zijn afgestemd op de header, waardoor het één geheel wordt.

  • phone border
    ri-buitenbouw-mobile2
  • phone border
    ri-buitenbouw-mobile3
  • phone border
    ri-buitenbouw-mobile1

Vrije ruimte

Net als veel mensen het prettig vinden om in de open ruimte te zijn, vinden we het ook heel fijn als we ruimte ervaren op een website. Deze rust is nóg belangrijker op een kleiner scherm. Dit doen we door de juiste marges te gebruiken tussen de elementen. Waar de gebruiker eerder zo weinig mogelijk wilde scrollen, is de scroll-beweging nu de normaalste zaak van de wereld. We kunnen dus gerust een beetje ruimte pakken!

We zijn zeer tevreden met de gemaakte website voor ons bedrijf. Arian is prettig in de omgang, reageert snel als er vragen zijn en zoekt mee naar oplossingen.

Gerrit Bouw
RI Buitenbouw

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.