Customer Support

Kan ik mijn website zelf beheren?

Zeker! We ontwikkelen onze websites in het beheersysteem WordPress. Hier kan je zelf alle bestaande pagina’s van teksten en afbeeldingen voorzien en nieuwe pagina’s toevoegen.

Hoe is het onderhoud van mijn website geregeld?

WordPress en de modules die gebruikt worden hebben regelmatig een update nodig om te zorgen dat de website veilig blijft en om nieuwe functies toe te voegen.

Je hebt de mogelijkheid om zelf te zorgen voor dit onderhoud, of je kiest voor onze WordPress backup- en update service. Dan heb je er geen omkijken naar.

Waarom kiezen jullie voor Wordpress als beheersysteem?

Er zijn veel beheersystemen voor websites, maar WordPress is de meest gebruikte van allemaal. WordPress is een zogenaamd Open Source systeem en daarmee gratis in gebruik. En het heeft een hele grote groep met ontwikkelaars die iedere dag nieuwe dingen maken. Kortom: WordPress is gratis te gebruiken, eenvoudig in gebruik en toekomstbestendig.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Dat is deels afhankelijk van hoe uitgebreid de website wordt. Een informatieve website met tekst en afbeeldingen heeft gemiddeld een doorlooptijd van 2 tot 3 weken. Een webshop met betaalfunctionaliteit gemiddeld 4 tot 8 weken. De website is dan technisch gereed en klaar om gevuld te worden.

Kan ik ook mijn domeinnaam en webhosting bij jullie regelen?

Ja, we kunnen alles voor u regelen, domeinnaam, ruimte voor uw website en e-mail.

Hoe weet ik of mijn website goed bezocht wordt?

Aan uw website wordt standaard uw eigen Google Analytics account toegevoegd, zodat u in detail kunt zien hoe uw website bezocht wordt.

Kan iemand mijn website ook op zijn mobiele telefoon bekijken?

Ja, alle websites die wij maken zijn zogenoemd responsief: geschikt voor mobiele apparaten. Uw website op smallere schermen netjes onder elkaar getoond en krijg een mobiele navigatie.

Is mijn website standaard goed vindbaar in zoekmachines?

Gevonden worden in zoekmachines heeft maar voor een deel met de techniek te maken. Die kant regelen we uiteraard goed voor u. Maar belangrijker is de inhoud van de website. Wij kunnen u tips geven om uw website goed in te richten voor optimaal resultaat.