Customer Support

Als je wilt weten hoe we een fraaie website voor je kunnen maken, dan zijn we op werkdagen heel goed bereikbaar. We hebben alvast de veelgestelde vragen op een rijtje gezet om het makkelijker te maken.

Kan ik mijn website zelf beheren?

Zeker! We ontwikkelen onze websites in het beheersysteem WordPress. Hier kan je zelf alle bestaande pagina’s van teksten en afbeeldingen voorzien en nieuwe pagina’s toevoegen. Natuurlijk helpen we je ook op gang om WordPress te leren kennen, onder andere door onze WordPress support video’s op deze pagina.

Hoe is het onderhoud van mijn website geregeld?

WordPress en de modules die gebruikt worden hebben regelmatig een update nodig om te zorgen dat de website veilig blijft en om nieuwe functies toe te voegen.
Je hebt de mogelijkheid om zelf te zorgen voor dit onderhoud, of je kiest voor onze WordPress backup- en update service. Dan heb je er geen omkijken naar.

Waarom kiezen jullie voor WordPress als beheersysteem?

Er zijn veel beheersystemen voor websites, maar WordPress is de meest gebruikte van allemaal. WordPress is een zogenaamd Open Source systeem en daarmee gratis in gebruik. En het heeft een hele grote groep met ontwikkelaars die iedere dag nieuwe dingen maken. Kortom: WordPress is gratis te gebruiken, eenvoudig in gebruik en toekomstbestendig.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Dat is deels afhankelijk van hoe uitgebreid de website wordt. Een informatieve website met tekst en afbeeldingen heeft gemiddeld een doorlooptijd van 2 tot 3 weken. Een webshop met betaalfunctionaliteit gemiddeld 4 tot 8 weken. De website is dan technisch gereed en klaar om gevuld te worden.

Kan ik ook mijn domeinnaam en webhosting bij jullie regelen?

Ja, we kunnen alles voor je regelen, domeinnaam, ruimte voor je website en e-mail. Lees hier meer.

Hoe weet ik of mijn website goed bezocht wordt?

Aan je website wordt standaard een eigen Google Analytics account toegevoegd, zodat je in detail kunt zien hoe jouw website bezocht wordt.

Kan iemand mijn website ook op zijn mobiele telefoon bekijken?

Ja, alle websites die wij maken zijn zogenoemd responsief: geschikt voor mobiele apparaten. Jouw website wordt op mobiele schermen netjes onder elkaar getoond en krijgt een mobiele navigatie.

Is mijn website standaard goed vindbaar in zoekmachines?

Gevonden worden in zoekmachines heeft maar voor een deel met de techniek te maken. Die kant regelen we uiteraard goed voor je. Maar belangrijker is de inhoud van de website. Wij kunnen je tips geven om jouw website goed in te richten voor optimaal resultaat.

Hoe kan ik mijn e-mailadres instellen op mobiel of PC?

De verschillende stappen hebben we op deze pagina samengevat.