Jaar

2022

Bijzonderheden

Wordpress, FAQ, Storingen en onderhoud

Interesse gewekt?

De toekomst van energie

Energie voor Elkaar is specialist in slimme groene warmtenetten en speelt in op de groeiende behoefte van alternatieve (lokale) warmtebronnen. Warmtebedrijf Amersfoort is een trotse partner van Energie voor Elkaar en levert deze ‘nieuwe energie’ op een groeiend aantal plaatsen in Amersfoort.

 

Sites51 is gevraagd om mee te denken over een effici├źnte web-oplossing voor de diverse partner warmtebedrijven. De doelstelling was om een gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen met de mogelijkheid deze in te zetten voor meerdere organisaties. Uiteraard in eigen huisstijl en met eigen content. Warmtebedrijf Amersfoort bijt de spits af met de lancering van deze fraaie website.

Richting geven

Bezoekers van een website hebben per definitie weinig tijd en geduld. Je wilt zo snel mogelijk van A naar B. En toch is er bij website design en ontwikkeling vaak beperkt aandacht voor de zogenaamde user experience, afgekort: UX. Of in gewoon Nederlands: de gebruikerservaring. Dat is begrijpelijk, want het is lastig om de doelgroep goed te doorgronden. En het vraagt regelmatig bijstelling.

Voor Energie voor Elkaar was de opdracht om, naast een passende vormgeving, te kijken naar de beste gebruikerservaring voor de verschillende doelgroepen. Op basis van een functionele sessie met een deel van het team zijn er wireframes gemaakt om de ideale indeling en flow te bepalen. Pas daarna is er een passende vormgeving gemaakt als basis voor de technische realisatie.

  • phone border
  • phone border
  • phone border

Communicatie is key

Warmtebedrijf Amersfoort is volop in bedrijf. Dat vraagt om sterke communicatie met de klanten en betrokken partijen. Omdat dat digitaal kracht bij te zetten heeft de website een uitgebreide FAQ-sectie, onderverdeeld in categorie├źn. En als die structuur nog niet helpt is er ook nog een context-gevoelige zoekfunctie. Gebruiksvriendelijk toch?

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.