Jaar

2022

Bijzonderheden

Wordpress, Video header, Trailers

Interesse gewekt?

A World Of Stories

Stepping Stone is een productiebedrijf, gericht op diverse platformen waaronder TV en Video On Demand en bekend van onder andere Swanenburg, Oorlog-Stories en #Forever.

De website van Stepping Stone fungeert als tussenpaus en heeft nu als doel om vooral te laten zien wat ze in huis hebben. Drie verschillende categorie├źn onderscheiden de producties en laten het werk zien met behulp van trailers.

De kracht van verbeelding

Als producent is er geen betere manier om te laten zien wat je doet dan via een gave showreel. We hebben er voor gekozen om bij binnenkomst de video over de volledige breedte en hoogte van het scherm te tonen, zodat de bezoeker direct ‘hooked’ is.

De uitdaging van video is het grootst op een mobiele telefoon, omdat je te maken met een smal scherm en brede content. In samenwerking met Stepping Stone is een afgemeten versie van de video gemaakt en hebben we techniek toegepast om de video op de juiste manier af te spelen op verschillende devices. De code herkent de schermgrootte en past zich aan om je het beste resultaat te laten zien.

  • phone border
  • phone border
  • phone border

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.