Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, Business cases, Blogs, MailChimp, Topdesk

Interesse gewekt?

The art of being bright

Biyond is ontstaan vanuit de filosofie van de oprichters Ton en Maikel, dat de meeste organisaties geholpen kunnen worden door het op een pragmatische en nuchtere manier behandelen van informatievraagstukken in het algemeen. Biyond noemt dit ’the art of being bright’.

2021 was het jaar waarin deze ‘art of being bright’ visueel gemaakt is in de vorm van een nieuwe website. Met zo veel kennis in huis en bijzondere ervaring in het veld is het een must om dit met de buitenwereld te delen.

Stijlvolle data

Laten we eerlijk zijn: Het beheren en beheersen van data is niet bepaald een sexy onderwerp. Des te belangrijker is het om op de beste manier te laten zien hoe fraai de dienstverlening van Biyond eigenlijk is. En dat is gelukt in een stijlvolle website met veel gebruikersgemak en scherpe business cases.

  • phone border
    Biyond-mobile1
  • phone border
    Biyond-mobile2
  • phone border
    Biyond-mobile3

Features

De kenmerkende huisstijl van Biyond komt op alle pagina’s terug: afgeronde hoeken en subtiele kleurlagen worden automatisch toegepast op foto’s en elementen. Met behulp van uitgebreide business cases wordt de bezoeker meegenomen in het verhaal hoe data helpt om bedrijven te laten groeien. De cases worden aangevuld door interessante blogs en nieuwsfeiten.

De website is gekoppeld met MailChimp voor het verzamelen van nieuwsbrief abonnees en kent een integratie met TopDesk, de helpdesk software van Biyond.

biyond browser view

Wij hebben een prachtige website neergezet in samenwerking met Sites51. Er is een mooie samenwerking ontstaan uit onze wensen en we hebben het als zeer prettig ervaren dat er serieus en realistisch werd meegedacht. Korte lijnen, duidelijk actieplan en zij hebben dit heel goed gemanaged.

Uiteindelijk hebben we met veel geduld, creativiteit en professionaliteit een supergave website onlangs live gezet. En wat ook fijn is; ze blijven bereikbaar voor als er iets is.

Annemarie de Wolf
Biyond

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.