Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, WooCommerce webshop, online abonnementen

Interesse gewekt?

Vitamientje voor een tientje

Tijdens de coronacrisis was er een explosieve vraag naar Vitamientje voor een tientje. Met dit regionale initiatief heb je voor 10 euro voor een week fruit in huis. En je hoeft er de deur niet voor uit.

Waar voorheen de administratie van Fruit-bestellen.nl bestond uit Excel sheets, mailtjes en aantekeningen, is in 2021 een WordPress WooCommmerce webshop ontwikkelt, inclusief abonnementen module.

Beeldend vertellen

De diensten en producten van Air3+ laten zich vooral goed uitleggen door het te zien. De geïntegreerde video op de startpagina ondersteunt dit doel, maar ook de producten in het overzicht en de detailpagina helpen om het verhaal te vertellen achter het product. De hele website staat in het teken van dit verhaal: hoe kom je van oude staldelen tot een comfortable bank? Of van hardhouten meerpalen tot een picknicktafel?

  • phone border
    Fruit-bestellen-mobile1
  • phone border
    Fruit-bestellen-mobile2
  • phone border
    Fruit-bestellen-mobile3

Features

De kern van de WordPress website van Air3+ is de catalogus met producten, waarbij in detail wordt uitgelegd hoe het proces in zijn werk is gegaan en wat eindresultaat is geworden.

Er is veel tijd en aandacht besteed aan de uitwerking van de vormgeving en stijlelementen. Het circulaire proces is uitgelegd met behulp van ronde vormen. De website past deze vorm automatisch toe, zodat het de beheerder zo weinig mogelijk tijd en moeite kost.

Tijdens de voorbereidingen voor een nieuwe webshop werd er veel tijd uitgetrokken voor communicatie, tijdens de lancering hebben we persoonlijke begeleiding gekregen en ook in de opstart staat de helpdesk klaar voor alle vragen. Prettige, ontspannen sfeer en mooie, professionele afwerking van het product!

Marieke Aarsman
Fruit-bestellen.nl

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.