Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, API koppeling, MailChimp koppeling, Blog

Interesse gewekt?

Besparing in eigen hand

In de perfecte wereld betaalt iedere klant jouw facturen volledig en op tijd. Realiteit is dat sommige klanten een zetje nodig hebben om te betalen. En af en toe moet er iets harder geduwd worden om de betaling op de rekening bijgeschreven te krijgen.

Debiteurnet staat voor het eenvoudig maken en verzenden van facturen, het loggen van activiteiten, een ‘eigen’ incassoprocedure en de mogelijkheid om het dossier moeiteloos over te dragen aan de deurwaarder. Allemaal binnen één omgeving, in een paar klikken geregeld.

Snelheid en overzicht

De website is gemaakt om op een doelgerichte wijze bezoekers te informeren en te triggeren een account aan te maken. Door slechts enkele gegevens in te vullen wordt een geautomatiseerde proces in gang gezet en kunnen nieuwe gebruikers direct gebruik maken van de volledige dienstverlening van Debiteurnet.

  • phone border
    Debiteurnet-mobile1
  • phone border
    Debiteurnet-mobile2
  • phone border
    Debiteurnet-mobile3

Kleurstelling

In de branding van Debiteurnet is gebruik gemaakt van enkele basiskleuren (blauw/ grijs) en een call to action kleur (oranje). Doordat de basiskleuren eenvoudig en betrouwbaar ogen, springt de oranje kleur er direct uit. Het is belangrijk om een call to action kleur met mate te gebruiken om het effect niet te verliezen. Om het geheel niet te saai te maken is gebruik gemaakt van achtergrond iconen die subtiel bewegen.

Debiteurnet-desktop2

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.