Jaar

2019

Bijzonderheden

Wordpress WooCommerce webshop, Productopties, Accountbeheer

Interesse gewekt?

Webshop met power

MonkeyXL is leverancier van complete fitness- en boxinrichtingen. De kracht van de dienstverlening is dat je, naast standaard artikelen, je ook terecht kunt voor maatwerk. MonkeyXL richt volledige sportscholen in en denkt mee over de stijl en de benodigde producten.

De webshop, gemaakt in WordPress WooCommerce, is ingedeeld in diverse categorie├źn, bereikbaar vanuit het ‘big menu’ of vanuit de extra navigatie bij het openen van de webshop.Het proces tot bestellen is zo kort mogelijk gehouden voor optimale conversie.

monkeyxl-desktop-view-1

Productopties

Veel artikelen in de webshop zijn verrijkt met keuzeopties om producten op een diverse manier aan te bieden. Met keuzeopties voorkom je een grote hoeveelheid gelijke artikelen in de shop. Een productoptie kan een afwijkende prijs worden gekoppeld, zodat er onderscheid wordt gemaakt in maat, kleur of een ander kenmerk.

  • phone border
    monkeyxl-mobile
  • phone border
    monkeyxl-mobile
  • phone border
    monkeyxl-mobile

Tags

Voor bezoekers en zoekmachines zijn herkenbare categorie├źn op de website belangrijk. Ieder product is ondergebracht in een of meerdere tags; Op dit label kan vervolgens worden gefilterd of gezocht. Op die manier navigeert de bezoeker eenvoudig over de website, wat eerder resultaat in een aankoop.

monkeyxl-desktop-view-2

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.