Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, Reserveringssysteem, Online boeken en betalen

Interesse gewekt?

Snel er tussenuit

Midden tussen de uitgestrekte weilanden in Barneveld bevindt zich sinds 2008 de B&B van Ineke en Dirk. De B&B verhuurt 4 kamers met zelfstandige faciliteiten.

De wens van Ineke en Dirk was om de bestaande website van ‘De Appelgaard’ uit te breiden met een zelfstandig reserveringssysteem, zodat meer boekingen via de eigen website kunnen worden afgehandeld.

Koppelingen

Het reserveringssysteem van de B&B kent veel flexibele opties die de website beheerder kan in- en uitschakelen. Zo is een koppeling mogelijk met betaalproviders voor direct betalen of het doen van een aanbetaling, is er synchronisatie van boekingen met externe partijen, zoals Booking.com en AirBnB.nl en de zijn alle boekingen administratief te beheren vanuit het systeem.

  • phone border
    bbbarneveld-mobile1
  • phone border
    bbbarneveld-mobile2
  • phone border
    bbbarneveld-mobile3

Reserveren is een eitje

Vanaf de startpagina en vanaf de detailpagina van de kamer is het mogelijk om binnen hetzelfde scherm de reservering te regelen. Met een datum-kiezer checkt de bezoeker eerst de beschikbaarheid en biedt de website de mogelijkheden aan met de tarieven. Na de keuze voor een kamer vult de boeker het formulier in en kan de reservering snel worden afgerond. In het hele proces zijn de kosten direct inzichtelijk.

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.