Jaar

2019

Bijzonderheden

Wordpress website, landingpages, login, agendabeheer, document sharing

Interesse gewekt?

Samenwerken

Het platform is een samenwerkingsverband op het gebied van waterbeheer tussen Waterschap Vallei & Veluwe en diverse gemeenten. We ontwikkelden een WordPress website met als doel om leden te informeren over activiteiten en te voorzien van uitgebreide informatie in klimaatdossiers.

In een latere fase is de website uitgebreid met enkele tools die het leven van bestuursleden gemakkelijker maakt: een gezamenlijke online agenda en het delen en categoriseren van documenten. Achter slot en grendel, dat wel.

pwve-desktop1

Openbare info

Het grootste deel van de website is openbaar toegankelijk en geeft uitgebreide info in de vorm van klimaat dossiers, downloads en nieuwsartikelen. Een dossier omvat één thema, gekoppeld aan gerelateerd nieuws, links en downloads.

  • phone border
    pwve-mobile
  • phone border
    pwve-mobile
  • phone border
    pwve-mobile

Achter de schermen

Met een inlog kunnen bepaalde gebruikers van de website inloggen om gebruik te maken van de online agenda, documenten met elkaar delen en specifieke contactinformatie opzoeken. Op die manier voorkomt het platform dat er eindeloos heen en weer wordt gemaild over afspraken en documenten.

pwve-desktop2

Wj hebben zeer goede ervaring met Sites51 en werken nu al jaren met ze samen. Ze hebben twee websites voor ons gebouwd en beheren die. Onlangs hebben ze beiden sites een make -over gegeven en denken daarbij erg goed mee wat nu slim is om te doen. Als we een vraag hebben reageren ze altijd zeer snel en doen er alles aan om ons snel en goed te helpen. Kortom zeer zeker aan te bevelen als je een betrouwbare fijne partner wil met veel verstand van zaken.

Martine Tekelenburg
Platform Water Vallei & Eem

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.