Jaar

2021

Bijzonderheden

Wordpress, Video header, Product catalogus

Interesse gewekt?

Meubilair met een verhaal

Air3+ maakt van circulair denken en doen de norm. Vaak wordt afgedankt materiaal als afval gezien, maar in de circulaire wereld is dit juist grondstof. Op die manier maakt Air3+ hoogwaardig straatmeubilair en vertellen ze óp het meubilair het verhaal achter de productie.

De uitdaging bij het ontwikkelen van deze website lag in de grote hoeveelheid verschillende stijlelementen: sliders, team, producten, video en het gebruik van iconen. Alles bij elkaar levert het een compleet en consistent beeld op.

Beeldend vertellen

De diensten en producten van Air3+ laten zich vooral goed uitleggen door het te zien. De geïntegreerde video op de startpagina ondersteunt dit doel, maar ook de producten in het overzicht en de detailpagina helpen om het verhaal te vertellen achter het product. De hele website staat in het teken van dit verhaal: hoe kom je van oude staldelen tot een comfortable bank? Of van hardhouten meerpalen tot een picknicktafel?

  • phone border
    Air3plus-mobile-screen1
  • phone border
    Air3plus-mobile-screen2
  • phone border
    Air3plus-mobile-screen3

Features

De kern van de WordPress website van Air3+ is de catalogus met producten, waarbij in detail wordt uitgelegd hoe het proces in zijn werk is gegaan en wat eindresultaat is geworden.

Er is veel tijd en aandacht besteed aan de uitwerking van de vormgeving en stijlelementen. Het circulaire proces is uitgelegd met behulp van ronde vormen. De website past deze vorm automatisch toe, zodat het de beheerder zo weinig mogelijk tijd en moeite kost.

Klaar om te lanceren?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact op om jouw plannen te bespreken.