MKB website

Je wilt als ondernemer graag een bedrijfswebsite laten maken in Hilversum of omgeving? Bezoek dan eens ons kantoor in het centrum van Hilversum. Dat is de beste manier om te zien of het klikt en kunnen we alvast sparren over wensen en eisen. Op basis van de kennismaking kunnen we vaak een richting geven met betrekking tot kosten doorlooptijd en kunnen we desgewenst snel voor je aan de slag!

Bij Sites51 werken we aan veel verschillende type websites voor de zakelijke markt: corporate branding, portfolio websites, webshops en sales websites. Soms staat een website niet op zichzelf, maar koppelen we aan externe online software, zoals een betaalproviders (bijvoorbeeld Mollie of Buckaroo), financiële pakketten (zoals Moneybird) en SEO tooling (waaronder Analytics en Yoast).

Wordpress als beheersysteem

Een website heb je natuurlijk graag zelf in beheer, zodat je ons niet voor iedere aanpassing hoeft in te schakelen. Om die reden zetten we de website op in het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Een van de grootste voordelen van WordPress, naast de eenvoud in gebruik, zijn de plugins die beschikbaar zijn (veelal gratis, soms betaald). Een plugin is een aanvulling op de standaard functies van een website en biedt de gebruikers bepaalde voordelen, zoals reserveringsopties, contactformulieren, betaalkoppelingen en inlogpagina’s.

WordPress wordt gratis ter beschikking gesteld en de toekomst van het platform is in handen van een grote groep ontwikkelaars. Zij houden het platform up-to-date en veilig en werken aan updates. Het moet dan uiteraard nog wel toegepast worden op jouw website.

Veiligheid, onderhoud en beheer

Een MKB-website laten maken in Hilversum is één van onze diensten, maar we helpen ook graag met het onderhouden van de website en de modules. Door proactief beheer blijft de website stabiel en voorkomen we een groot deel van eventuele veiligheidsissues. En gaat er toch een keer iets mis? Dan is er altijd een dagelijkse backup die binnen een mum van tijd is teruggeplaatst. Zo weet je zeker dat de website in goede handen is!

Bij een bedrijfswebsite laten maken in Hilversum hoort ook goede ondersteuning. Als er een keer iets misgaat, je graag wilt overleggen over nieuwe ideeën of meer informatie nodig hebt over optimalisatie: Onze supportdesk is telefonisch en per email uitstekend bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30.

Wil je een zakelijke website laten maken in Hilversum? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of kop koffie bij ons op kantoor!