Waarom kiezen veel Hilversumse bedrijven voor een WordPress website?

WordPress is populair. Hiervoor zijn vijf belangrijke redenen:

  • De websites beschikken over een goed – en ook zelf te onderhouden – Content Management Systeem (CMS);

  • Er zijn duizenden templates (standaardontwerpen) beschikbaar die aan te passen zijn aan jouw situatie;

  • De wereldwijde gebruikersgroep zorgt er voor dat WordPress technisch up-to-date blijft en de websites ook op andere apparaten als smartphones en tablets goed te gebruiken zijn (responsiviteit);

  • Er zijn allerlei stukjes software (plug-ins) beschikbaar;

  • Het platform zelf is: licentie vrij!

Wij ontwikkelen WordPress websites op maat

We weten wat we doen en we weten wat ondernemers beweegt. Je kunt bij ons de basis van je WordPress website laten maken in Hilversum. Het zelf optuigen ervan kost relatief veel tijd als je dit niet dagelijks doet. Daarnaast moet je de weg weten naar de juiste templates. Ook ontwerpen we maatwerk. Daarnaast drukken we techniek en ontwerp op elkaar en zorgen we dat de beste plug-ins zijn geïnstalleerd. Dat klinkt allemaal zó eenvoudig, maar veel ondernemers weten dat ze dit deel beter aan ons kunnen uitbesteden. Maar staat het eenmaal, dan wordt het leuk!

Hoe verdient mijn WordPress website geld voor me?

Daarvoor moeten we even wat verklappen. Behalve dat ondernemers bij ons een WordPress website laten maken, hebben we ook ervaring met webshops, e-mailings en het ontwikkelen van applicaties. Ook beschikken we over technisch programmeurs. De kans dat je ons technisch verrast is dus klein.

Het liefst verrassen we jou als ondernemer. Door bijvoorbeeld te kijken hoe jij vanuit je website sociale media inzet, hoe je met mailsystemen de contacten met je klanten kunt verdiepen, hoe je webshopfaciliteiten kunt koppelen of hoe je gasten en deelnemers laat reserveren en inschrijven.

En niet in de laatste plaats hebben we een groot netwerk aan tekstschrijvers, filmmakers, social media adviseurs, webdesigners, zoekmachine specialisten, hostingpartijen en marketeers ons heen.

Conclusie: echte ondernemers willen door ons hun WordPress website laten maken in Hilversum. Professioneel en op maat: advies, conceptontwikkeling, bouw, beheer en onderhoud. En we geven je nog een cursus WordPress ook. Waarom moeilijk als het makkelijk kan. Met Sites51.