Strategische website

Een van de redenen waarom ondernemers een website laten bouwen in Hilversum bij Sites51 is, omdat we geen ‘dozenschuivers’ zijn. Een website is in onze ogen geen standaard product, maar een stukje maatwerk dat aan hoort te sluiten bij de processen van jouw onderneming. We zien het als een uitdaging om te ontdekken hoe jouw business versterkt kan worden door een strategische website.

Er zijn veel verschillende websites denkbaar, passend bij een specifieke strategie. Het doel van een website kan zijn om leads te genereren, door bijvoorbeeld iets te verkopen, inschrijvingen te laten realiseren of contact op te laten nemen. Daarnaast kan een website een informatief of wervend karakter hebben

Wordpress als beheersysteem

Wij gebruiken het beheersysteem WordPress als basis voor al onze websites. Dit systeem is het meestgebruikte CMS ter wereld. En staat bekend om de vele beschikbare plugins. Een plugin is een stukje software dat vaak gratis of tegen lage kosten gebruikt kan worden op de website. Denk hierbij aan een webshop modules, betaalmogelijkheden, online contactformulieren en SEO-optimalisatie.

Het gebruik van WordPress zelf is kosteloos en wordt onderhouden door een grote groep techneuten. Zij houden het platform up-to-date en veilig en bieden deze updates automatisch aan. Sites51 zorgt er voor dat al deze wijzigingen op de juiste wijze worden doorgevoerd op jouw website.

Beheer WordPress uitbesteden?

Naast een website laten bouwen in Hilversum, raden we aan om de website professioneel te laten bijhouden. We beheren een groot aantal WordPress websites door dagelijkse backups, updates en monitoring uit te voeren. Dit is nodig omdat er wekelijks nieuwe versies van de plugins beschikbaar worden gesteld. Deze worden dan door ons beoordeeld, geïnstalleerd en getest. Dan weet je zeker dat de website in actueel en veilig is! Ook kan je bij ons jouw website laten aanpassen in Hilversum.

Ons team ondersteunt je dan in het toevoegen van teksten, afbeeldingen en andere relevante wijzigingen. Dus wil je een website laten maken en offerte aanvragen in Hilversum? Stuur dan een e-mail of bel voor een vrijblijvend gesprek bij ons of bij jou op kantoor.