Onbegrensde mogelijkheden

Je wilt als ondernemer graag een nieuwe website laten maken in Hilversum of omgeving? Kom dan eerst even langs op ons kantoor in het centrum van Hilversum. Op die manier weet je al snel of het klikt en kunnen we alvast helpen met wat voorbereidende werkzaamheden. Op basis van het gesprek kunnen we vaak al een goede indicatie geven voor de kosten van het maken van een website en kunnen we desgewenst snel voor je aan de slag!

Bij Sites51 werken we aan veel verschillende type websites: corporate websites, portfolio’s, kleine en grote shops en lead websites. Vaak staat een site niet op zichzelf, maar koppelen we aan externe tools, zoals Betaalproviders (o.a. Buckaroo en Mollie), softwarepakketten (zoals Moneybird) en SEO-tools (waaronder Google Analytics en Yoast).

Wordpress als CMS

We kunnen ons voorstellen dat je de website graag zelf in beheer hebt. Daarom zetten we de website op in het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Een van de grootste voordelen van WordPress, naast dat het eenvoudig is in gebruik, zijn de modules die beschikbaar worden gesteld (veelal gratis, soms betaald). Een module is een aanvulling op de standaard functionaliteit van de website en biedt de bezoekers bepaalde voordelen, zoals online agendabeheer, formulieren, betaalopties en inlogpagina’s.

WordPress is gratis in gebruik en het algemene onderhoud wordt geregeld door een grote groep specialisten. Zij houden het platform actueel en veilig en leveren updates aan wanneer nodig. Wel moeten ze nog op de juiste manier worden toegepast op jouw website.

Veiligheid, onderhoud en beheer

Een nieuwe website laten maken in Hilversum is één van de diensten die we bieden, maar we helpen onze klanten ook graag met het onderhoud van WordPress en de modules. Met goed en regelmatig proactief beheer kunnen we toekomstige veiligheidsproblemen voor een groot deel voorkomen. En gaat er toch een keer iets mis? Dan is er altijd een dagelijkse backup die binnen een mum van tijd is teruggeplaatst. Zo weet je zeker dat de website in goede handen is!

Bij een site laten maken in Hilversum hoort ook goede support. Als er een keer iets misgaat, je graag wilt sparren over nieuwe ideeën of meer informatie nodig hebt over zoekmachineoptimalisatie: Onze helpdesk is per telefoon en e-mail uitstekend bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30.

Wil je snel een website laten maken in Hilversum? Stuur dan een mail of bel ons voor een vrijblijvend (online) gesprek of kop koffie bij ons op kantoor.