Design & ontwikkeling

Webdesign en webdevelopment zijn twee verschillende disciplines. Waar het bij webdesign gaat over de vormgeving, gebruikerservaring (ux) en call to action richt development zich voornamelijk op de technische realisatie van de website. De professionals die zich bezig houden met webdesign en ux design werken nauw samen met de technische collega’s, ook wel frontend ontwikkelaars genoemd.

Sites51 heeft beide expertises in huis. Met meer dan 15 jaar ervaring in webdesign en development kunnen we wel zeggen dat we weten wat we doen. Dus, voor webdesign & development in Amersfoort ben je bij ons op de juiste plek. We denken graag mee over hoe we aan jouw business case kunnen bijdragen.

Webdeveloper nodig?

Bel of mail voor vrijblijvend advies over jouw website.

Neem contact op

Online strategie

Je bent op zoek naar webdevelopment in Amersfoort en wij denken dat we je daar heel goed bij kunnen helpen. We praten niet in nullen en enen, maar hebben een praktische insteek. Met een afspraak op kantoor in hartje Amersfoort maken we met elkaar een plan om jouw business case naar online te vertalen. We praten dan over jouw online strategie, mogelijkheden tot conversie, gestelde doelen en het design dat past bij jouw business. Vervolgens is het aan ons om dat uit te werken in een fraaie en gebruiksvriendelijke technische oplossing.

Ook voor bestaande websites kunnen we met elkaar een actieplan maken. Want waarom zou je alles willen vervangen als het er goed bij staat? Soms is er behoefte aan een aangepaste versie of nieuwe functionaliteit. We kijken ook dan met elkaar naar de kansen die er liggen, zonder dat we alles overhoop trekken. Als webdevelopment bureau in Amersfoort helpen we ondernemers om de volgende stap te zetten in de online strategie.

Analytics, Yoast, Gravity Forms, Cookie notificatie
Backups- en update service

Beheer in WordPress

Voor het beheer van de content van¬† de website gebruiken we WordPress. Met WordPress pas je eenvoudig teksten en afbeeldingen van bestaande pagina’s aan of maak je compleet nieuwe pagina’s en richt je deze in. Dit systeem wordt wereldwijd gebruikt en staat bekend om de vele uitbreidingen. Een uitbreiding, ook wel plugin genoemd, is een bestaande functionaliteit die kan worden toegepast op iedere actuele WordPress website, zoals tools voor agendabeheer, reserveringen, formulieren, MailChimp, enzovoort.

De software van WordPress is gratis. Je betaalt dus geen licentiekosten. Achter WordPress zit een grote groep met toegewijde ontwikkelaars die het platform actueel houden. Wij zorgen er voor dat de plugins op de juiste manier worden toegepast in de website.

Zorgeloos in beheer

Naast webdevelopment in Amersfoort bieden we professioneel beheer en onderhoud aan voor alle websites die we hebben ontwikkeld. Door goed onderhoud houden we websites veilig en stabiel en voorkom je noodgrepen, mocht er een keer iets verkeerd gaan.

Kortom: Ben je op zoek naar webdesign & development in Amersfoort? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij ons of bij jou op kantoor.