Ook Hilversumse bedrijven scoren met WordPress

Waarom kiezen voor WordPress? Hiervoor zijn vijf belangrijke redenen:

  • De websites hebben een gebruiksvriendelijk beheersysteem voor de content;
  • Maatwerk mogelijk, maar ook duizenden templates beschikbaar om aan te passen aan jouw situatie;
  • De wereldwijde gebruikersgroep houdt WordPress technisch optimaal;
  • Er zijn veel (gratis en betaalde) plug-ins beschikbaar;
  • WordPress zelf heeft geen licentiekosten.

Webbureau Hilversum

Als webdesign bureau in Hilversum kennen we het klappen van de zweep. We regelen de vormgeving van de website of zoeken de juiste templates en passen deze naar wens aan. Techniek kent voor ons weinig geheimen. Veel ondernemers zijn ervan overtuigd dat ze dit deel beter aan ons kunnen uitbesteden. Maar ga daarna gerust zelf aan de gang, want WordPress geeft je alle vrijheid in het beheer van je website!

Meer dan alleen WordPress

We zijn ervan overtuigd dat we de zoektocht naar webbureaus in Hilversum kunnen vergemakkelijken. Sites51 heeft ruime ervaring met webshops, e-mailings en het ontwikkelen van applicaties. Maar we gaan verder. Door te kijken hoe jij vanuit je website sociale kanalen kunt inzetten, hoe je webshop je salesafdeling helpt om leads binnen te halen en hoe je klanten zichzelf inschrijven en aanmelden zonder grote bemoeienis van je backoffice.

Conclusie: Ondernemers vinden hun online webbureau in Hilversum bij Sites51. We zijn geen ‘dozen schuivers’, geven gericht advies op de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van jouw website en vertellen je graag hoe we je verder kunnen helpen. Zorgeloos een website laten met maken kan. Met Sites51.