Hilversumse ondernemers kiezen voor WordPress!

WordPress is populair. Hiervoor zijn vijf belangrijke redenen:

  • De websites beschikken over een goed, zelf te onderhouden CMS (Content Management Systeem);
  • Er zijn vele templates beschikbaar die te modelleren zijn naar jouw situatie;
  • De wereldwijde gebruikersgroep houdt WordPress technisch actueel en zorgt dat de websites ook op andere apparaten als smartphones en tablets goed te gebruiken zijn (responsiviteit);
  • Er is slimme software (plug-ins) toe te voegen;
  • Het platform kan GRATIS worden gebruikt!

WordPress maatwerk in Hilversum

We weten wat we doen en we weten waar ondernemers voor gaan . Je kunt bij ons jouw professionele WordPress website in Hilversum laten maken. Profiteer van het voordeel dat dit ons dagelijks werk is.

We weten waar je de juiste templates vindt, maar ontwerpen ook 100% maatwerk. We laten techniek, ontwerp en interne systemen perfect op elkaar aansluiten. Dat klinkt zo appeltje-eitje dat de echte ondernemers weten dat ze dit deel beter aan ons kunnen laten. Maar staat het eenmaal, dan kan een kind de was doen. Of wij doen die, mag ook!

Wat levert een WordPress website me op?

Behalve dat ondernemers n Hilversum bij ons een professionele WordPress website laten maken, hebben we ook ervaring met webshops, e-mailings en het ontwikkelen van applicaties. Onze technisch programmeurs kennen elke hoek van het speelveld.

En we kijken vooruit. Bijvoorbeeld hoe jij vanuit je sociale media met je website laat samenwerken, hoe je mailsystemen een beter contact met je klanten legt, hoe je webshopfaciliteiten integreert of hoe je gasten en deelnemers laat aanmelden.

Ook ons netwerk aan tekstschrijvers, filmmakers, socialmedia-adviseurs, webdesigners, zoekmachine specialisten, hostingpartijen en marketeers helpt je verder.

Conclusie: kies voor jouw professionele WordPress website in Hilversum. Direct en op maat: advies, conceptontwikkeling, bouw, onderhoud en WordPress beheer in Hilversum. We kunnen je zelfs een instapcursus geven. Je weet niet half wat er kan. Bij Sites51.