Breed scala aan website mogelijkheden

Een professionele website laten bouwen in Hilversum betekent meestal geen ‘dertien in een dozijn’ website. We spreken graag eerst af om jou en je business beter te leren kennen. Op basis van het gesprek adviseren we op welke manier we je het beste kunnen helpen. Of het nu gaat om een website, shop of een bedrijfsapplicatie, we adviseren op maat.

Bij Sites51 kan je terecht voor een breed scala aan websites: van ‘basic’ content websites, portfolio weergaven, kleine en grote webshops en campagnes websites. Vaak staat een website niet op zichzelf, maar koppelen we aan bestaande tools, zoals Payment Providers (o.a. Mollie, Buckaroo), boekhoudpakketten (zoals Moneybird) en analyse tools (Google Analytics en Yoast).

Wordpress als CMS

Met het zogenaamde Content Management System (CMS) beheer je pagina’s, teksten en afbeeldingen op de website. Wij gebruiken hiervoor WordPress, het meest gebruikte systeem ter wereld voor websites. Een van de grootste voordelen, naast eenvoud in gebruik, zijn de talloze (gratis en voordelige) plugins. Een plugin is een soort aanvulling op de standaard pagina’s van jouw website, zoals een formulier bouwer, agenda functionaliteit, afgeschermde pagina’s met inlog, enzovoort. WordPress wordt geleverd zonder licentiekosten en is dus gratis in gebruik. Het algemene onderhoud wordt geregeld door een grote groep specialisten. Zij houden het platform actueel en veilig en leveren updates aan wanneer nodig.

Professioneel onderhoud en beheer

Naast dat we een professionele website maken in Hilversum, helpen we onze klanten met het onderhouden van de website (WordPress en de modules). Met goed en regelmatig onderhoud voorkom je problemen en blijft de website in de lucht. Wij hebben een groot aantal websites in ons dagelijks beheer, waarbij we proactief zorgen voor veiligheid, updates, backups en veiligheidscontroles. Zo weet je zeker dat de website in topconditie is!

Bij een professionele website maken in Hilversum hoort ook professionele support. Ook al heb je de mogelijkheid om de website zelf bij te houden via WordPress, we helpen graag als het even tegenzit, er iets niet duidelijk is of je nieuwe online ideeën wilt bespreken. Onze helpdesk is per telefoon en e-mail uitstekend bereikbaar.

Kortom: Wil je een professionele website laten maken in Hilversum? Stuur dan een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend (online) gesprek of kop koffie bij ons op kantoor.