Professionele, unieke website

Als ondernemer wil je ook online kwaliteit uitstralen. Jouw website is, als verlengstuk van je organisatie, een van de manieren waarmee je kunt laten zien hoe je jouw organisatie professioneel neerzet. Een professionele, unieke website is dus van belang.

Professionele websites maken is een van de expertises van Sites51. Met meer dan 15 jaar ervaring in design, realisatie en beheer van websites durven we wel te zeggen dat we weten wat we doen. Dus, wil je een professionele website laten maken in Amersfoort? We laten je graag weten wat daar bij komt kijken!

Ook een professionele website?

Laten we kennis maken! We sluiten graag aan bij jouw (online) plannen.

Contact

Breed scala aan website mogelijkheden

Een professionele website laten bouwen in Amersfoort betekent meestal geen ‘dertien in een dozijn’ website. We spreken graag eerst af om jou en je business beter te leren kennen. Op basis van het gesprek adviseren we op welke manier we je het beste kunnen helpen. Of het nu gaat om een website, shop of een bedrijfsapplicatie, we adviseren op maat.

Bij Sites51 kan je terecht voor een breed scala aan websites: van ‘basic’ content websites, portfolio weergaven, kleine en grote webshops en campagnes websites. Vaak staat een website niet op zichzelf, maar koppelen we aan bestaande tools, zoals Payment Providers (o.a. Mollie, Buckaroo), boekhoudpakketten (zoals Moneybird) en analyse tools (Google Analytics en Yoast).

Analytics, Yoast, Gravity Forms, Cookie notificatie
Backups- en update service

Wordpress als CMS

Met het zogenaamde Content Management System (CMS) beheer je pagina’s, teksten en afbeeldingen op de website. Wij gebruiken hiervoor WordPress, het meest gebruikte systeem ter wereld voor websites. Een van de grootste voordelen, naast eenvoud in gebruik, zijn de talloze (gratis en voordelige) plugins. Een plugin is een soort aanvulling op de standaard pagina’s van jouw website, zoals een formulier bouwer, agenda functionaliteit, afgeschermde pagina’s met inlog, enzovoort. WordPress wordt geleverd zonder licentiekosten en is dus gratis in gebruik. Het algemene onderhoud wordt geregeld door een grote groep specialisten. Zij houden het platform actueel en veilig en leveren updates aan wanneer nodig.

Professioneel onderhoud en beheer

Naast dat we een professionele website maken in Amersfoort, helpen we onze klanten met het onderhouden van de website (WordPress en de modules). Met goed en regelmatig onderhoud voorkom je problemen en blijft de website in de lucht. Wij hebben een groot aantal websites in ons dagelijks beheer, waarbij we proactief zorgen voor veiligheid, updates, backups en veiligheidscontroles. Zo weet je zeker dat de website in topconditie is!

Bij een professionele website maken in Amersfoort hoort ook professionele support. Ook al heb je de mogeljikheid om de website zelf bij te houden via WordPress, we helpen graag als het even tegenzit, er iets niet duidelijk is of je nieuwe online ideëen wilt bespreken. Onze helpdesk is per telefoon en email uitstekend bereikbaar.

Kortom: Wil je een professionele website laten maken in Amersfoort? Stuur dan een email of bel ons voor een vrijblijvend (online) gesprek of kop koffie bij ons op kantoor.