Van website tot reserveringstool

Een van de redenen waarom ondernemers een website op maat laten maken in Hilversum is omdat het de vrijheid geeft om de website volledig aan te laten sluiten bij bestaande uitingen en processen. Of het nu gaat om een website, webshop of een systeem, we leggen graag de verbinding met wat er al is.

We maken websites in de breedste zin van het woord: voor portfolio, shop, lead generatie, campagnes en reserveringen. En vaak koppelen we de websites aan diverse bestaande tools, zoals betalingssystemen (o.a. Mollie, Buckaroo), facturatie (zoals Moneybird) en SEO tools (Google Analytics en Yoast).

Houd zelf de controle

Als basis voor het beheer van de website gebruiken we WordPress. Dit is het meest gebruikte content management systeem ter wereld en staat bekend om de vele (gratis en betaalbare) modules. Een module is feitelijk een aanvulling op de standaard pagina’s van een website, zoals een online agenda, reserveringssysteem, formulieren, enzovoort. Het gebruik van WordPress is gratis en wordt onderhouden door een grote groep specialisten. Zij houden het platform actueel en veilig.

Support en onderhoud zonder zorgen

Naast een maatwerk website laten maken in Hilversum, adviseren we om daarna de website (WordPress en de modules) te laten onderhouden. Sites51 heeft een groot aantal websites voor haar klanten in beheer. Daarbij wordt continu gezorgd voor backups, updates en monitoring, omdat er bijna wekelijks nieuwe updates beschikbaar worden gesteld. Deze worden door ons geïnstalleerd en getest. Zo weet je zeker dat de website in topconditie is!

We zijn trots op wat we maken. En ook al kan je alles zelf bijhouden via het beheersysteem, we helpen graag als het even tegenzit, er iets onduidelijk is of je nieuwe online plannen wilt bespreken. Onze supportdesk is zowel telefonisch als per email uitstekend bereikbaar.

Kortom: Wil je een website op maat laten maken in Hilversum? Stuur dan een berichtje voor een vrijblijvende call of kop koffie bij ons op kantoor.