WordPress en Sites51

Sites51 heeft ruim 15 jaar ervaring met het bouwen van websites, met name in het beheersysteem WordPress. Dit platform heeft zich in die tijd ontwikkeld tot het meest gebruikte en doorontwikkelde (gratis te gebruiken) platform. Wil je ook een WordPress website laten bouwen in Amersfoort? Voor veel bedrijven biedt dit platform uitstekende mogelijkheden.

Desktop weergave website ri-buitenbouw.nl
Mobiele weergave website ri-buitenbouw.nl

Ja, ik wil een Wordpress website laten bouwen!

Contact

5 redenen waarom Amersfoortse bedrijven kiezen voor een WordPress website

WordPress is het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Een aantal redenen:

  • Het Content Management Systeem (CMS) is eenvoudig in gebruik;

  • Er zijn heel veel templates (standaardontwerpen) beschikbaar die aan te passen zijn naar jouw huisstijl;

  • De wereldwijde community van WordPress zorgt er voor dat het platform technisch wordt doorontwikkeld;

  • Er is een grote diversiteit aan software (plug-ins) beschikbaar, zowel gratis als betaalbaar;

  • Voor het platform hoeft geen licentie te worden betaald

Wordpress Websites voor professionals
Website ontwikkeling - Sites51

Wij bouwen WordPress websites op maat

We weten wat we doen en we weten wat ondernemers beweegt. Je kunt bij ons de basis van je WordPress website laten bouwen in Amersfoort. Het zelf optuigen ervan kost relatief veel tijd als je dit niet dagelijks doet. Daarnaast moet je de weg weten naar de juiste templates. Ook ontwerpen we maatwerk. Daarnaast drukken we techniek en ontwerp op elkaar en zorgen we dat de beste plug-ins zijn geïnstalleerd. Dat klinkt allemaal zó eenvoudig, maar veel ondernemers weten dat ze dit deel beter aan ons kunnen uitbesteden. Maar staat het eenmaal, dan wordt het leuk!

Hoe verdien ik geld met mijn WordPress website?

Daarvoor moeten we even wat verklappen. Behalve dat ondernemers bij ons een ‘gewone’ website laten bouwen met WordPress in Amersfoort, hebben we ook een brede ervaring met webshops, het e-mailing systeem MailChimp, boekingsystemen en het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Om dit goed te kunnen doen beschikken we over programmeurs die in nullen en enen denken.Technisch gezien verras je ons dus niet zo snel.

Het liefst verrassen we jou als ondernemer. Door bijvoorbeeld te kijken hoe jouw website kan aansluiten bij je sociale media strategie, hoe je met een goed opgezette mailing de relatie met je klanten kunt versterken, hoe je webshop kunt koppelen met al bestaande systemen of hoe je gasten en deelnemers laat reserveren en inschrijven via je website.

En last but not least: we hebben een sterk netwerk aan tekstschrijvers, filmmakers, social media experts, designers, zoekmachine specialisten, webhostingpartijen en marketing experts om ons heen.

Conclusie: echte ondernemers willen door ons hun WordPress site laten bouwen in Amersfoort. Professioneel en op maat: met gedegen advies, het uitdenken van concepten, realisatie van de website, beheer en onderhoud. En we geven je nog een cursus WordPress ook. Waarom moeilijk als het makkelijk kan. Met Sites51.