Vormgeving website

Vormgeving is geen exacte wetenschap, want over smaak valt immers niet te twisten. Toch zijn er wel richtlijnen als het gaat over de vorm en indeling van een website. Er is veel research gedaan naar gebruiksvriendelijkheid en daaruit volgen diverse ‘regels’ waaraan een website zou moeten voldoen (voor een optimale werking). Dat maakt dat een ontwerp niet alleen een mooi plaatje is, maar ook een logische opbouw moet hebben voor de bezoeker.

Eigen ontwerp of template

Je kunt bij Sites51 kiezen voor vormgeving op maat of voor een bestaande website template. Bij een vormgeving op maat kan onze vormgever op basis van bestaande huisstijl aan de slag met een unieke weergave van de website. In geval van een bestaande website template maken we met elkaar een selectie uit de vele beschikbare sjablonen die op internet worden aangeboden. We maken dit vervolgens zo veel mogelijk op maat en in huisstijl.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites kennen we de fijne kneepjes van het vak. Dus, wil je een website laten ontwerpen in Amersfoort? We vertellen je graag hoe we je kunnen helpen.

Offerte voor jouw website?

Bel of mail voor een vrijblijvend aanbod voor jouw website.

Neem contact op

Strategische website

Een van de redenen waarom ondernemers een website laten bouwen in Amersfoort bij Sites51 is omdat we geen ‘dozenschuivers’ zijn. Een website is in onze ogen geen standaard product, maar een stukje maatwerk dat aan hoort te sluiten bij de processen van jouw onderneming. We zien het als een uitdaging om te ontdekken hoe jouw business versterkt kan worden door een strategische website.

Er zijn veel verschillende websites denkbaar, passend bij een specifieke strategie. Het doel van een website kan zijn om leads te genereren, door bijvoorbeeld iets te verkopen, inschrijvingen te laten realiseren of contact op te laten nemen. Daarnaast kan een website een informatief of wervend karakter hebben

Analytics, Yoast, Gravity Forms, Cookie notificatie
Backups- en update service

Wordpress als beheersysteem

Wij gebruiken het beheersysteem WordPress als basis voor al onze websites. Dit systeem is het meestgebruikte CMS ter wereld. en staat bekend om de vele beschikbare plugins. Een plugin is een stukje software dat vaak gratis of tegen lage kosten gebruikt kan worden op de website. Denk hierbij aan een webshop modules, betaalmogelijkheden, online contactformulieren en SEO optimalisatie.

Het gebruik van WordPress zelf is kosteloos en wordt onderhouden door een grote groep techneuten. Zij houden het platform up to date en veilig en bieden deze updates automatisch aan. Sites51 zorgt er voor dat al deze wijzigingen op de juiste wijze worden doorgevoerd op jouw website.

Beheer WordPress uitbesteden?

Naast een website laten bouwen in Amersfoort, raden we aan om de website professioneel te laten bijhouden. We beheren een groot aantal WordPress websites door dagelijkse backups, updates en monitoring uit te voeren. Dit is nodig omdat er wekelijks nieuwe versies van de plugins beschikbaar worden gesteld. Deze worden dan door ons beoordeeld, geïnstalleerd en getest. Dan weet je zeker dat de website in actueel en veilig is! Ook kan je bij ons jouw website laten aanpassen in Amersfoort.

Ons team ondersteunt je dan in het toevoegen van teksten, afbeeldingen en andere relevante wijzigingen. Dus wil je een website laten maken en offerte aanvragen in Amersfoort? Stuur dan een e-mail of bel voor een vrijblijvend gesprek bij ons of bij jou op kantoor.