WordPress als CMS

Door de vele mogelijkheden en uitbreidingen is WordPress het meest gebruikte beheersysteem ter wereld. Sites51 ontwikkelt al meer dan 15 jaar op basis van dit platform. Waarbij WordPress in het begin vooral bedoeld was voor blogs, zijn de mogelijkheden tegenwoordig vrijwel onbeperkt. We werken voor commerciƫle- en non-profit organisaties, voor starters en voor de gevestigde orde. Dus: wil je een website laten maken in WordPress in Amersfoort? We helpen je graag verder.

Wordpress website in Amersfoort laten maken?

Laten we afspreken! We sluiten graag aan bij jouw (online) plannen.

Contact

Waar begin je?

Dus je wilt graag een nieuwe website in WordPress laten maken in Amersfoort of omgeving. We starten altijd met een (digitale) kop koffie, om te verkennen of we met elkaar een klik ervaren. Geen technische uitdaging is ons te groot, dus dat komt wel goed. Aan het einde van het gesprek willen we je graag een indicatie geven van de kosten, zodat je kunt bepalen of het passend is. Daarna werken we de offerte uit en kunnen we hopelijk snel voor je aan de slag!

Afhankelijk van je wensen bekijken we samen welk type website het beste past. WordPress leent zich voor diverse soorten websites, van een corporate website tot een portfolio, van een webshop tot leadgeneratie. Vaak staat een site niet op zichzelf, maar koppelen we aan diverse modules, voor bijvoorbeeld e-commerce (zoals WooCommerce), softwarepakketten (zoals Moneybird) en SEO tools (waaronder Google Analytics en Yoast).

Analytics, Yoast, Gravity Forms, Cookie notificatie
Backups- en update service

Vindbaarheid en marketing

Sites51 stopt niet bij het maken van een WordPress website. Vindbaarheid is een van de belangrijkste agendapunten nadat een website live staat. We kunnen op diverse manieren ondersteunen in het verbeteren van de vindbaarheid. Bijvoorbeeld door eenmalig een basis op te zetten voor Google Analytics, inclusief het instellen van doelen en vergelijkingen. Of door een periodieke ondersteuning middels rapportage en adviesgesprekken.

Wil je actief adverteren via Google Ads? Ook dan kunnen we je ondersteunen door je op weg te helpen of het volledig uit handen te nemen.

Beheer van de website en modules

Een website in WordPress laten maken in Amersfoort is onze basisdienst, maar we helpen je ook graag met het beheer van de website en modules. Door middel van proactief onderhoud kunnen we toekomstige veiligheidsproblemen voor een groot deel voorkomen en is de website altijd voorzien van de laatste functionaliteit. Gaat er toch iets mis? Dan is er altijd een dagelijkse backup die binnen no time is teruggeplaatst. Zo weet je zeker dat de website in goede conditie is.

Bij een WordPress site laten maken in Amersfoort hoort natuurlijk ook goede supportdesk. Kom je ergens niet uit, wil je graag overleggen over nieuwe ideeƫn of heb je meer informatie nodig over SEO? Onze suportdesk is zowel telefonisch als per e-mail uitstekend bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30.

Kortom: Wil je een website laten maken in WordPress in Amersfoort? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op om (online) kennis te maken of bij jou of bij ons op kantoor af te spreken.

Ja, ik wil een website laten maken!

Contact