Website in eenvoud

Een website hoeft niet zo complex te zijn. Soms bereikt een simpele website met een duidelijke boodschap of call to action meer dan een website met veel pagina’s en complexe structuren. Of je af kunt met een eenvoudige website ligt aan het doel waarvoor je de website wilt inzetten. Zogenaamde one-page websites zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om een enkelvoudige boodschap over te brengen, zonder al te veel ruis.

Sites51 werkt met plezier aan alle type websites. Met meer dan 15 jaar ervaring in het designen, realiseren en beheren van websites durven we wel te zeggen dat we weten wat we doen. Dus, wil je een simpele website laten maken in Amersfoort? We vertellen je graag hoe we je kunnen helpen.

One page website nodig?

Bel of mail voor vrijblijvend advies over jouw eenvoudige of one page website.

Neem contact op

Van actie website tot sales funnel

Een van de redenen waarom ondernemers een one page website laten maken in Amersfoort bij Sites51 is omdat we hands-on voor je aan de slag gaan. Met een sessie op kantoor maken we samen een plan om jouw boodschap naar online te vertalen. We praten over vorm, inhoud, strategie en doelstelling. Als het plaatje compleet is gaan we snel aan de slag.

Een one page website of een eenvoudige website kan ingezet worden voor diverse doelen: een (extra) campagne website, het beheren van reserveringen, als sales funnel, enzovoort. Doordat alles zich op één pagina bevindt, houdt je de bezoekers makkelijker vast, wat de kans op conversie verhoogt.

Analytics, Yoast, Gravity Forms, Cookie notificatie
Backups- en update service

Bij een simpele website hoort eenvoudig beheer

Als basis voor het beheren van de website gebruiken we WordPress. Dit beheersysteem wordt wereldwijd het meest gebruikt en staat bekend om de vele beschikbare modules. Een module is een reeds ontwikkelde functionaliteit die kan worden toegepast op de website, zoals een online reserveringstool, een formulier generator, MailChimp koppeling, enzovoort.

Het gebruik van WordPress zelf is gratis en wordt onderhouden door een grote groep specialisten. Zij houden het platform actueel en veilig. Sites51 zorgt er voor dat de modules op de juiste manier worden geïntegreerd in de website.

Zorgeloos support en onderhoud

Naast een simpele website laten maken in Amersfoort, raden we aan om de website professioneel te laten beheren. Sites51 regelt het beheer van veel WordPress websites door dagelijkse backups, updates en monitoring. Dit is nodig omdat er wekelijks nieuwe updates beschikbaar worden gesteld. Deze worden dan door ons geïnstalleerd en getest. Zo weet je zeker dat de website in altijd actueel en veilig is!

Kortom: Wil je een eenvoudige website laten maken in Amersfoort? Stuur dan een e-mail of bel voor een vrijblijvend gesprek bij ons of bij jou op kantoor.