Onderscheiden door een maatwerk website

Als ondernemer wil je je onderscheiden in de markt. Als verlengstuk van je organisatie is jouw website een van de meest zichtbare uitingen die dit onderscheid kunnen maken. Het is dus belangrijk dat je niet geboden bent aan een template of aan een vast stramien.

Maatwerk is een van de expertises van Sites51. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vormgeven, maken en beheren van websites durven we wel te zeggen dat we weten wat we doen. Dus, wil je een maatwerk website laten maken in Amersfoort? We vertellen je graag hoe we je kunnen helpen.

Wil je een maatwerk website?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies voor jouw online strategie.

Contact

Van website tot reserveringstool

Een van de redenen waarom ondernemers een website op maat laten maken in Amersfoort is omdat het de vrijheid geeft om de website volledig aan te laten sluiten bij bestaande uitingen en processen. Of het nu gaat om een website, webshop of een systeem, we leggen graag de verbinding met wat er al is.

We maken websites in de breedste zin van het woord: voor portfolio, shop, lead generatie, campagnes en reserveringen. En vaak koppelen we de websites aan diverse bestaande tools, zoals betalingssystemen (o.a. Mollie, Buckaroo), facturatie (zoals Moneybird) en SEO tools (Google Analytics en Yoast).

Analytics, Yoast, Gravity Forms, Cookie notificatie
Backups- en update service

Houd zelf de controle

Als basis voor het beheer van de website gebruiken we WordPress. Dit is het meest gebruikte content management systeem ter wereld en staat bekend om de vele (gratis en betaalbare) modules. Een module is feitelijk een aanvulling op de standaard pagina’s van een website, zoals een online agenda, reserveringssysteem, formulieren, enzovoort. Het gebruik van WordPress is gratis en wordt onderhouden door een grote groep specialisten. Zij houden het platform actueel en veilig.

Support en onderhoud zonder zorgen

Naast een maatwerk website laten maken in Amersfoort, adviseren we om daarna de website (WordPress en de modules) te laten onderhouden. Sites51 heeft een groot aantal websites voor haar klanten in beheer. Daarbij wordt continue gezorgd voor backups, updates en monitoring, omdat er bijna wekelijks nieuwe updates beschikbaar worden gesteld. Deze worden door ons geïnstalleerd en getest. Zo weet je zeker dat de website in topconditie is!

We zijn trots op wat we maken. En ook al kan je alles zelf bijhouden via het beheersysteem, we helpen graag als het even tegenzit, er iets onduidelijk is of je nieuwe online plannen wilt bespreken. Onze supportdesk is zowel telefonisch als per email uitstekend bereikbaar.

Kortom: Wil je een website op maat laten maken in Amersfoort? Stuur dan een berichtje voor een vrijblijvende call of kop koffie bij ons op kantoor.